Polecane gazetkiSzkolne promocje
Opinie o sieci Kaufland
Zaloguj się, aby dodać komentarz
Default avatar
  • 10/05/2017
sasha19762612@ukr.net
Default avatar
  • 25/04/2017
Ten sklep jest bardzo fajny ale pracownicy nie którzy są przemadrzali a inni fałszywi i są alkoholika i nie się włamania na nie swoje konta internetowe i czytają prywatne wiadomości. Tak jak pewna sprzedawczyni główna kasjerka i w nowotomyskim kauflandzie.
Default avatar
  • 08/04/2017
Fajny sklep spozywczy i dobre ceny. Ale niestety pracownicy sa przemadrzali i kaza mi przyjezdzac kilka razy bo nie im sie sprawdzic iz danego produktu nie ma na polce a w szczegolnosci to produkt z gazetki. nie wierze im ze nie ma iz ze wzgledu ich zachowania nie byly na tyle sympatyczne a badziej laska ze na tyle pytan i ich nie chec do pomocy jaka mi zadnej nie udzielili. ceny promocyjne weszly z dnia 06.04.17 a nastepnego dnia nie bylo. Sama pracowalam w sklepie spozywczym w innym panstwie i wiem jak postepowac z klientem jesli nie ma danego produktu. wiec za ich obsluzenie a wszczegolnosci przez pania Edyte Frackowiak z obslugi klienta stawiam ponizej jednej gwiazdki. I juz wiecej tam sie nie pojawie...
Default avatar
  • Aneta Jaroniec
  • 01/12/2016
Bardzo miła obsługa, polecam. Szczególne podziękowania dla obsługi z działu mięsnego , gdzie zawsze mogę liczyć na fachowe i miłe doradztwo w zakresie asortymentu.
Default avatar
  • janusz
  • 15/10/2016
dlaczego w Jastrzębiu Zdroju od dawna brak jest talonów promocyjnych po 25 pln . to jawne oszukiwanie klientów i naciąganie na 'promocje'
S3 10354686 10150004552801856 220367501106153455 n
  • 28/09/2016
kaufland w świeciu i jego stoisko mięsne należy do jednych z lepszych jakie znam. obsługa rewelacyjna kobitki zawsze uśmiechnięte i pełne humoru, zawsze służą dobrą radą. tak trzymać !!!!!!!
Default avatar
  • Dariad
  • 10/08/2016
Ostatnio z moim partnerem byłam na drobnych zakupach w Kauflandzie. Jest tam taka fajna oferta, że jeśli czekało się dłużej niż 5min w kolejce można iść do informacji, z paragonem i wtedy dostaje się 5zł :) czekaliśmy 13min, bo kolejki były duże, a czynne były 3 kasy ze wszystkich 8. Idziemy więc do informacji, przed nami też była para, która chciała dostać to 5zł. Panie z informacji niskie, krótko ścięte blondynki oczywiście kłócily się z tym państwem przed nami, jedna z nich poszła po kierownika, za którym czekaliśmy z 10min, gdy przyszedł dał to 5zł tej parze. Wtedy my podeszlismy bliżej pokazaliśmy paragon, a blondynka oczywiście, że ona mówiła, żebyśmy do innej kasy szli, że gdzie indziej były krótsze kolejki, my jej mówimy, że nic takiego nie słyszeliśmy i że widziałam, że przy innej kasie też byli klienci ona powiedziała, że to nieprawda i że my już robimy tak często i że wymuszamy to 5zl(ostatni raz byliśmy w święta Bożego Narodzenia, a to było 9sierpnia). Po co wgl robią takie oferty skoro problemy potem z tego są.To było chamskie zachowanie.
Default avatar
  • Izabela
  • 30/07/2016
W kauflandzie na Alejach Konstytucji czesto robilam zakupy ale ostatnio mam mniejsza ochote by tam zagladac.Pani z miesnego od poczatku wydawala mi sie niezbyt przyjemna ..ostatnio jak chcialam kupic na miesnym pare rzeczy byla wobec mnie niemila,poczulam sie podle.wydaje mi sie ze wobec klientow pracownicy sklepu powinni okazywac wiecej szacunku....przykre
S3 12196193 157902244561746 2605695247520184907 n
  • 11/07/2016
ja przestałam chodzić do kauflanda bo laska z mięsnego dzień wcześniej wybierała szambo wiaderkiem a na drugi dzień sprzedaje mięso (chore) i co się dowiedziałam ma na imię sylwia
Default avatar
  • Radiii
  • 15/06/2016
czy zna ktoś dziewczynę Młodą Blondynkę o imieniu Natalia która pracuje w Kaufland(Galerii)
Default avatar
  • Ania
  • 08/06/2016
Mam problem z jedna pracownica a wlasciwie nie tylko z jedna, najbardziej chodzi mi o pania z informacji blondynka krotko scieta ok 48lat zawsze ma problem ze wszystkim jest niemila, co swiadczy o niskiej kulturze, robie tam bardzo często zakupy zostawiam mnóstwo kasy ale mniejsza...ma problem o wszystko, kaufland przecież gwarantuje bez jakichkolwiek problemów o zwrot produktu ja dużo kupuje i zdarzy mi cos oddac bo nie jestem z tego zadowolona bądź kupie cos komus a on tego nie chce wiec dlaczego ma mi to zalegać jak mogę oddac, a ona ciagle robi jakies problemy jakby to był jej sklep, nie powinno tak być tymbardziej ze zdarza jej się podnieść glos..nie mam 15lat żeby mogla sobie na cos takiego pozwalac, powinna zostać zwolniona bo z tego co wiem bardzo dużo ludzi się na nia skarzy a kaufland przez to traci klientow
Default avatar
  • Akuma
  • 10/05/2016
Zgadzam się z opinia Dawid16/02/2015 .. Większość opinii nie jest merytoryczna a jedynym ich celem jest reklama sieci. Wiekszość opinii nic nie wnosi do oceny działania sieci Kaufland..
Default avatar
  • Akuma
  • 10/05/2016
Popieram klient Augustowski 23/04/2016 . W Ostrowi Mazowieckiej też sobie wymyślono że aby kupić ser żółty trzeba odstać swoje w kolejce do wędlin. Jeśli chcesz kupić mięso to stoisz w kolejce do mięsa a później stajesz w drugiej do wedlin by kupić ser żółty. Nie jest tak ze sprzedawca z miesa pójdzie i poda ci ser bo ser podaje tylko ta z wedlin.. To zła organizacja obsługi klienta i zastanawiam sie czy będę tam jeszcze jeździł..
Default avatar
  • klient Augustowski
  • 23/04/2016
Klient z Augustowa. Jestem klientem od począku , jak tylko ten sklep otworzyli. Dziś 23.04.2016 poranna zmiana przeszła samych siebie. Od rana na stanowisku mięsnym jest pełno ludzi ( litwini) . Trzy kobiety obsługują jedną kolejkę, a wiadomo ile litwini kupują. Stałem 15 minut z boku, a ekspedjence było ciężko powiedzieć , że one obslugują wszystkie - tą jedną kolejkę z mięsnego, ciężko im podejść i obsłużyć jeśli ktoś przyjdzie tylko kupić jedną rzecz np: ser. Co to są za przepisy , gdzie jest informacja o tym że tylko obsługuje się jedną kolejkę. Gdy podszedłem do informacji poprosiłem o kierownika. Pani po niego zadzwoniła to nawet nie raczył zejść i zaiteresować się. Mam nadzieję ze ktoś zainteresuje sie z szefostwa i zrobi z tym porządek. Myślę ,że kierownik jest dla klienta a nie klient dla kierownika.
S3 1379841 10150004552801901 469209496895221757 n
  • 30/03/2016
Ania Byłam klientem w sklepie Kaufland w Dzierżoniowie. Byłam, bo już nie jestem... Co najmniej dwa razy w tygodniu robiłam generalne zakupy i wydawałam tam po kilkaset złotych miesiecznie. Aż pewnego razu będąc z dzieckiem wózkiem dzieciecym i robiąc drobne zakupy, zupełnie nieumyślnie w koszyku spacerówki na dole i po skosie schowała mi się czekolada w cenie 4zł. Powtórze - 4 zł!!!! Byłam przekonana, że jest na taśmie przy kasie. Czekolada była w kolorze zbliżonym do materiału koszyka w wózku i mi się dosłownie zlała . Niestety :( zmęczenie, pośpiech i płaczliwe dziecko a przy tym masę obowiązków i nie zauważyłam. Zostałam oskarżona o kradzież i w najbardziej brutalny sposób oceniona oraz spisana w obecnosci policji. Co najgorsze przymuszona przyjełam mandat a tym samym zgodziłam się i "przyznałam do kradzieży" :( czego nigdy nie uczyniłam!!! Tylko dlatego, ze policjant stwierdził, że film z monitoringu jawnie pokazuje kradzież a w sądzie nie udowodnie swojego braku winy a wówczas konsekwencje mogą być stokroć gorsze. Ostrzegam! Prosiłam o rozmowę z dyrektorem, który nie raczył zejść i potraktować mnie jak człowieka. Najgorsze jest to, że mam pieniędzy w brud, moja córka ubrana w markowe ciuchy za kilkaset złowych, wózek z wyzszej półki, człowiek na poziomie, tłumaczenia nie dawały nic... Kompletnie! Słyszałam jedynie procedura-procedurą i zostałam zrównana z menelstwem i najgorszymi pijakami, którzy wykradają umyślnie rzeczy za kilkaset złotych i podpierają mury sklepu a przy tym naprzykrzają sie klientom w drodze do auta. Ludzie apeluję!!! Apeluję o zdrowy rozsądek. Na drugi dzień zadzwoniłam do dyrektora marketu, bo nie mogłam się z tym pogodzić oraz spokojnie spać. Dyrektor przeprosił mnie, uznał, że nikt dotychczas się tak nie zachował i wierzy, ze zaszła pomyłka, ale co z tego?!!!! Pytam, skoro figuruje w papierach jako złodziej!!! Od tego momentu minęło kilka miesięcy a ja w tym sklepie byłam zaledwie trzykrotnie. To miejsce pali mnie w stopy. Czuję się tam ekstramalnie niekomfortowo. Przy okazji sprzedawczynie pracujące na serach i wędlinach oraz mięsie, zawsze nadąsane, prowadzące prywatne rozmowy, wolą kroić sery niepotrzebnie niż podać klientowi produkt na cito. Proszone o podejście krzywią miny i podchodzą z łaską, bo kto raczy je ruszać, przecież są zajęte... A ja przecież chciałam ten tutaj ser w gablocie, którego jest dużooo.... Nie znoszę takiego podejścia. Zmieniłam sklep na lidl, bo sposób podejścia do klientów jak do skrajnych złodziei mi nie odpowiada. Asekuracja jest mocno zauważalna. Podejrzliwość na każdym kroku, podstawieni klienci w sklepie, którzy w ukryciu obserwują Twoje ręce... Ten sklep jest dla mnie skreślony. Mam żal i nigdy się z tym nie pogodzę, co mnie tam spotkało. nie polecam tego miejsca.
Default avatar
  • Martyna
  • 16/03/2016
Kaufland wymaga tego, aby kasjerki sprawdzały wózki klientów. To nie jest ich bezczelny wymysł!
Default avatar
  • Anonimowy
  • 01/03/2015
Kaufland w Opolu .. polecam na 100 %
Default avatar
  • Mariusz
  • 25/02/2015
ogólnie Kaufland jako Market podoba mi się, robię tam duże zakupy, jednakże dostaje białej gorączki i szlag mnie trafia jak za każdym razem jak stoję przy kasie kasjerka beszczelnie wychyla się za kasy i zagląda do koszyka czy wszystko wyłożyłem. To już jest szczyt chamstwa 21 wiek, jaki to jest szacunek dla klienta, że traktują go jak potencjalnego złodzieja. Żenada ,,OSTRÓDA"
S3 10898279 968328839863328 473211205237337163 n
  • Dawid
  • 16/02/2015
90% poniższych wypowiedzi jest reklamą sieci. Szeptany Marketing się kłania. Dla przypomnienia, Kaufland stosuje najniższe pensje w kraju, daje swoim pracownikom 4 dni wolnego na 2 tyg pracy w ten sposób iż wolne masz od poniedziałku do czwartku, nastepne wolne bedziesz mial za 3 tyg. Pracownicy sieci bardzo często rezygnują z pracy gdyż mają odrobinę dumy i honoru w przeciwieństwie do kierownictw
Default avatar
  • Wiesława
  • 22/10/2014
Moja opinia dotyczy nie tyle sieci KAufland ile trafiania gazetek do klientów; mieszkam na wsi oddalonej o 12 km od Gnieza i w tej chwili patrząc przez okno widzę jak w strugach deszczu, mimo niepogody pani jak co tydzień wkłada inforację o Was do mojej skrzynki; podziwiam Jej rzetelność, a Was za dobór uczciwych pracowników! Pozdrawiam, Wiesława (klientka)
Default avatar
  • Eugeniusz
  • 14/09/2014
Eugeniusz Jak pozbyć się kleju z łyżeczek, które kupiłem 3 dni temu i nijak nie mogę ich używać. Po co stosujecie takie utrudnienia?
Default avatar
  • ANETA
  • 01/07/2014
KAUFLAND PABIANICE NAJLEPSZY MARKET TYLKO DO NIEGO CHODZE.GRATULUJE OBY TAK DALEJ
Default avatar
  • Alicja
  • 14/06/2014
Lubie duze sklepy
Default avatar
  • Marek
  • 14/04/2014
Tu kupuje się najtaniej w mieście a nawet w całej Polsce.Dobra praca całego personelu.Powinni być lepiej wynagradzani za tak mozolną i wyczerpującą pracę !!! Osobiście oczekuję od personelu poszczególnych działów przestrzegania właściwej higieny dla wspólnego dobra a co za tym idzie- zdrowia !!! Bardzo cenię obsługę kasjerki kasy nr.11. Jest miłą,cierpliwą,pomocną osobą.
Default avatar
  • Monika
  • 10/04/2014
Jeden z moich ulubionych marketów w którym zrobię zakupy od A do Z , szeroki wybór produktów i ostatnio ciekawe promocje
S3 10626648 10154571656620290 9173667143823911977 n
  • Joanna
  • 13/02/2014
Do Kauflandu warto wybrać się po świeże owoce i warzywa. Wyróżnia się tym asortymentem wśród innych tanich marketów.
Default avatar
  • Maria
  • 11/02/2014
Jestem bardzo zadowolona z oferty Kaufland w Czechowicach-Dziedzicach. Miła i sympatyczna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie
Default avatar
  • dariusz
  • 11/02/2014
Najlepszy z wszystkich marketów.
Default avatar
  • klient
  • 07/02/2014
Bardzo dobry market w Inowrocławiu. Miła obsługa a wszczególności pani Kasia blondynka na dziale mięsnym która jest uprzejma i bardzo kulturalna.
Default avatar
  • Aneta
  • 05/02/2014
Lubię robić zakupy w sklepie Kaufland, obsługa jest sprawna i mają ciekawe promocje.
Default avatar
  • Anonimowy
  • 19/01/2014
brak małych koszyków!
Default avatar
  • Anonimowy
  • 17/01/2014
jestem bardzo zadowolona z ofert sieci Kaufland :-)
Default avatar
  • Anonimowy
  • 11/12/2013
Czekam na najnowszą gazetkę.
Default avatar
  • Anonimowy
  • 11/12/2013
Kaufland jest OK
Default avatar
  • Anonimowy
  • 05/12/2013
SUPER
Default avatar
  • Anonimowy
  • 05/12/2013
Kaufland jest super.
Nasz Serwis korzysta z plików cookies, aby ułatwić Użytkownikom przeglądanie naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli Użytkownik nie ma zablokowanej opcji zapisywania tych plików, to zgadza się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Użytkownik może samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji na ten temat można uzyskać w regulaminie.